Blogi

Yhteistyö, yhteisö ja ystävyys – vuoden 2017 kolme kestävYYYstavoitetta

Universon vuosi 2016 kului toiminnan perustamisen ja käynnistämisen tiimellyksessä. Nyt olemme vihdoin selvillä byrokratian kiehtovista kiehkuroista ja pohja yhteiselle yrityksellemme on valettu. Takana ovat onnistuneesti myös ensimmäiset keikat ja toimeksiannot. Asiakkailta olemme saaneet tunnustusta etenkin hyvästä yhteistyöstä, mikä on ollut mukavaa kuulla!

Vuosi 2017 näyttää Universon näkökulmasta jännittävältä. Avaamme alkuvuodesta ensimmäisen jäsenhaun ja toivomme löytävämme aktiivisia uusia universolaisia, jotka ovat valmiita sitoutumaan yhteisöömme ja osuuskuntatoimintaan. Olemme liittyneet myös Viikin muiden Helsinki Think Companylla kokoontuvien yrittäjien yhteisöön. Visioissamme välkkyy myös osuuskuntatoimijoiden yhteistyöverkoston punominen. Yhdeksi yhteistyökumppaniksi onkin jo löytynyt osuuskunta Ehta Raha.

Etsimme tänä vuonna myös innolla uusia ystäviä ja verkostoidumme ympäristö- ja kestävyyskysymysten kanssa painivien toimijoiden kanssa. Olemme valmiina tarttumaan toimeen ja tarjoamaan panoksemme esimerkiksi kestävyyskoulutuksen ja osallistavien työpajojen toteuttamiseen, kestävän ruoantuotannon mahdollistamiseen sekä ajankohtaisen ympäristötiedon havainnollistamiseen ja visualisoimiseen!

Universo kulkee kohti uusia haasteita vuoropuhelussa ystäviensä kanssa, ovathan avoimuus ja yhdessä oppiminen keskeisiä arvojamme. Meihin voi ottaa rohkeasti yhteyttä, jos mielessä kytee ajatuksenpoikanen siitä, miten maailmaa olisi hauska ja hyvä parantaa kanssamme!

 

Uuden vuoden terveisin,

Leena & Janina
Universon puheenjohtajisto